Söker du en flyttfirma i Stockholm och de bästa städtipsen inför flytten? Du behöver inte tjusiga hinkar eller någon speciell tvål för att flyttstäda. Lägg bara till ett par liter vatten och ungefär en tesked diskmedel och du är redo att gå. Om du har skjutit upp det så länge att du fönsterputsar vid temperaturer under noll, lägg i lite frostskydd till tvättlösningen tills vattnet inte fryser på glaset. Skrubber eller svamp? Det är upp till dig. En skrubber fungerar bra och är värt att köpa om du har en hel del medelstora till stora glasrutor. Men en bra kvalitetssvamp är allt du verkligen behöver, särskilt om de flesta av dina fönsterrutor är små. Men innan du påbörjar flyttstädningen rekommenderar jag att du anlitar en flyttfirma i Stockholm.

Följande behövs inför ditt flyttstäd:

  • Det som behövs för att putsa fönster är egentligen bara vatten & skrapa.
  • Rengöring som diskmedel och fönsterputs.
  • Breda skrapor av mjukt material används främst för stora ytor som golv, de används mest på sjukhus och andra stora byggnader.
  • Ditt hus, kan rengöras med trasa eller precis som bilfönster med fönsterskrapa.
  • Styva blad används till plattor.
  • Flyttfirma Stockholm

Fönsterputsning inför flytten

När du ska flytta måste du alltid tvätta fönsterna. Oftast tillsätts kemikalier till vattnet, och en anordning, såsom en borste eller en trasa täckta handtag doppas i den erhållna lösningen och användes för att skrubba glas. En gummiskrapa används sedan för att sluss smuts och vatten-blandningen från glaset. Det finns fyra olika typer av skrapor men fönsterskrapan är den mest kända eftersom det används till fönsterputs på alla typer av fönster. Sist men inte minst – glöm inte att anlita en flyttfirma i centrala Stockholm.

Mitt tips på en flyttfirma i Stockholm

Jag vill rekommendera flyttfirman stadsbudsservice i Stockholm starkt. Genom en strukturerad flyttstädning och en bra flyttfirma så går flytten i Stockholm oväntat nog väldigt enkelt att göra. Sist men inte minst vill jag önska dig stort lycka till i flytten.