Cozykitchen är ett fantastisk restaurang: maten och atmosfären är oöverträffad. Det är bara minuters gång från det centrala torget i Karlskrona. Dess medeltida utgrävningar skapar en underbar atmosfär som är avslappnad och mysig.

Detta är vad andra säger om restaurangen:

  • Riktigt fräsch och bra placerad uteservering. Fantastiskt god mat! Jag kan verkligen rekommendera den vegetariska burgaren med portabello. Man märker att de använder bra råvaror! Dessutom är personalen den trevligaste i hela Karlskrona!
  • Vällagat, välkryddat och befriat från halvfabrikat! Trevligt bemötande och flexibelt med halva portioner för barn. Rekommenderas lokalt.
  • Mysigt och härligt ställe i centrala Karlskrona, trevlig service och prisvärd mat! Väl värt ett besök eller fler!

Om Restaurang Cozy kitchen

Marie och David med personal hälsar dig välkommen till oss på Cozy Kitchen, en klassiskt bistro & restaurang i Karlskrona med modern twist. Hos oss står maten och du som gäst alltid i fokus.

I vår strävan efter en unik matupplevelse använder vi oss gärna av närodlade och lokalproducerade råvaror, det som Karlskrona och Blekinge är som bäst på med en stänk av vad Göteborg och Västkusten har att erbjuda. Detta tänk & koncept går som en röd tråd genom hela vår verksamhet, ända ut till vår kompletta cateringservice. Vi finns i Karlskrona och vårt arbetsområde är Karlskrona med omnejd.

Den goda maten är en ursäkt att komma tillbaka, vecka efter vecka. Vår favorit är den kryddiga Premium Grainfed Ryggbiff 200g med sommarprimörer, timjansmör, whiskysky och krispiga sötpotatisfrites, Yum! Dagens special är alltid värt att kolla in. Finns även plats för tårta! … Åtminstone en muffin! Håll ett öga för nya kakor som kommer in.